СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДАТА

 Структуриране на водата


Структуриране на водата

Обикновената водопроводна вода за съжаление е с голямо количество примеси, съществено различаваща се от структурираната вода, съдържаща се в организма и в биомолекулите. Използвайки тази вода, човек систематично разрушава своите вътрешни структури. При възстановяването им, при процесите на саморегулация, организмът губи голямо количество биоенергия. Тя отива за постоянното преработване на тая вода придавайки и еднородна структура, съответстваща на течната среда в организма. Поради това, за да облекчи работата на организма по преструктурирането на водата и да акумулира определен запас от биоенергия която да ползва за други цели, необходими за жизнеността на организма е необходимо да се употребява очистена питейна вода, молекулярната структура на която е близка до структурата на леда.
Структурираната вода отдавна се е употребявала в народната медицина, където е използвана като универсално средство за лечение на много заболявания.
Вижте само до какво води употребата на добре структурирана вода:

- понижаване на количеството на холестерина в кръвта
- нормализиране на артериалното налягане
- подобряване на обмяната на веществата
- изхвърляне на пясък и малки камъни от бъбреците и жлъчния мехур
- подобрение на съня
- подобряване реакцията на организма при приемане на лекарства
- възстановяване на нормалната киселинност
Редовното плакнене на устната кухина помага за:
- отделяне на зъбния камък
- излекуване на парадонтозата
- изчистване на зъбния емайл от меките налепи.

Какво е това структурирана вода? Структуризация на водата. Казано накратко структурирането на водата може да се опише по следния начин:
Общо известната формула Н2О означава това, че молекулата на водата се състои от един атом кислород и два атома водород.

Да разгледаме по какъв начин се образува тая молекула/
1. Атомът на водорода е – положително заредено ядро и въртящи се около него заредени електрони.
2. Атомът на кислорода е – положително заредено ядро, около което на три орбити се въртят 8 електрона. Последната орбита е „недостроена“ – готова да приеме 2 електрона от други елементи.
3. Тези електрони кислорода привлича от двата атома водород(по един от всеки). По такъв начин се установява връзка между атома на кислорода и двата атома на водорода.
4. В резултат на това се получава молекулата Н2О, която се състои от един атом кислород и два атома водород(по един от всеки). По такъв начин се осъществява връзка между кислородния атом и водородните. Атомите на водорода отдават електроните си на атома кислород. При това от атомите на водорода остават само ядрата, носещи положителен заряд(„+“), а в кислорода, след приемането на електрони се установява излишък на два отрицателни заряда (два „-“).
В получената молекула – четирите центъра образуват нови връзки, тоест четири „островчета“, които могат да установят нови връзки с други елементи – два положителни и два отрицателни. Точно тези „островчета“ установяват нови връзки с други молекули – водородни връзки. Разбира се, връзките ще бъдат установени с островчета с противоположен заряд.
Досега изложеното говори, че от простата молекула на водата могат да се образуват сложни полимерни молекули(асоциативи, клъстери).
Водата може да се структурира, като съществуват различни методи за това.
За да се промени структурата на водата на молекулярно ниво, трябва първо бъде замразена, а след това да се размрази. Другите варианти са като се преварява или се разбърка със сребърна лъжичка (среброто има способността да убива вредните микроорганизми в течността). Водата може да се структурира и с полускъпоценни камъни. Поставете в съд розов кварц и аметист. Залейте ги с вода и оставете така около половин час. За максимален ефект това се прави само от хора, които са добре запознати със силата и ефекта на различните видове камъни.

Енергизирана /жива/ вода
Живата вода е със засилено енергийно поле, посредством магнити или различни метали. За да няма външни влияния, тя трябва да е сипана в съдове от глина, стъкло или мед. Водата се зарежда като в нея се поставят магнити или електронни медени намотки. Течността се бърка дълго време. Живата вода тонизира организма и действа пречистващо. Тъмните кръгове под очите изсветляват, облекчава и някои ревматични заболявания. Някои хора изпозлват само такъв вид вода, за да поливат зеленчуците и плодовете в градината си. Така са сигурни, че и водата в тях е добре заредена и когато ги консумират, си доставят допълнителна доза здраве.
Смята се, че водата носи само добра енергия, а лошата изтича. По тази причина е универсален източник за сила и здраве.

 Структуриране на водата

Структуриране на водата