ВОДАТА Е В ОСНОВАТА НА НАШИЯ ЖИВОТ

ВОДАТА Е В ОСНОВАТА НА НАШИЯ ЖИВОТ

НИЕ ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА ОСИГУРЯВАМЕ СВЕЖА ВОДА НА НАШЕТО ТЯЛО, ЗА ДА ГО ПОДЪРЖАМЕ ДОБРЕ ХИДРАТИРАНО.

Водата е изключитално важна за:
правилното храносмилане;
правилното кръвообращение;
изчистването на токсините от организма;
регулирането на охладителната ни система.

Нашият най-добър източник на вода е чистата изворна вода. Другите течности не могат да заместят функциите й. Малко се знае за това, че безалкохолните напитки и алкохола „крадат” огромни количества вода от нас. Кафето, млякото и дори сока изискват вода от нашето тяло, за да бъдат правилно усвоени. Затова те не заместват водата, а следва да увеличим приема й два-три пъти повече, ако искаме тялото ни да е с добър воден баланс след тяхната консумация.

Ако не се пие достатъчно вода може да се стигне до дехидратация – състояние, при което клетките не са достатъчно хидратирани, за да функционират оптимално. Това може да доведе до:
отслабване на имунната система,
нарушение във функциите на хранителната система, наднормено тегло,
затормозяване на работата на мозъчната система, поява на главоболие,
физически последствия като проблеми с гърба.
Такова е разрушителното действие на хроничното обезводнявате върху човешкия организъм и обратното.
Поемането на изобилно количество качествена вода забавя процеса на стареенето, предпазва от и облекчава страдания като артрит, камъни в бъбреците, артериосклероза, запек, затлъстяване, глакома, диабет, хипогликемия, синдром на хроничната умора и депресия.
Поемането на качествена вода всеки ден е евтин метод в сравнение с приема на медикаменти, като необходимостта от жива вода нараства, а нейните качества единствено благоприятстват за нашето дълголетие и здраве.

КАК В ДНЕШНО ВРЕМЕ СЕ ОСИГУРЯВА ЧИСТОТА НА ВОДАТА?

Органите и институциите, отговарящи за водите, правят чешмяната вода безопасна като я обработват обикновено с окисляващи химикали като хлор, за да убият вредните организми. Но ние трябва да запомним, че по-малко от 1% от тази вода става за консумация от човека. С други думи, производството на питейна вода с добро качество не е най-големият приоритет на тези органи. Докато водата удовлетворява законодателството и е безопасна за пиене, компаниите, чийто бизнес е свързан с водата ще са щастливи.
Оказва се, че като вършат своята работа и защитават нашата вода от опасни болести, химикалите добавени във водата все още представляват значителен физически стрес за телата ни – например, след като хлора е свършил своята работа, убивайки опасните бактерии по време на хигиенизиращия процес, той убива и добрите бактерии в нас – бактерии, които са важни за нашата имунна система.

Акумулираният стрес от модерния ни живот, от лошото качество на водата, независимо дали е чешмяна или бутилирана, са още един фактор, който предизвиква допълнително телата ни, със значителни последствия за сегашното и бъдещото ни здраве.

ИМА ЛИ РЕШЕНИЯ, ОТ КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ, БЕЗ ДА ПРОМЕНЯМЕ ИЗЦЯЛО НАЧИНА И СРЕДАТА СИ НА ЖИВОТ?

Как да се сдобием с качествена, жива вода за себе си и околните е въпрос, с които все повече учени и изследователи се ангажират и търсят най-практичните отговори. Разработват се алтернативни и много по-качествени форми за получаване на изворна вода, която да е достъпна в натовареното ни съвремие.
Ние Ви прелагаме новите за България водни системи които осигуряват Пи-Маг вода с доказани предимства.
Живата вода Пи-Маг е създадена със стремежа да се пресъздадат  качествата на уникален извор от Японски остров, около който учените са забелязали, че растителността е много по-буйна и жизнеустойчива в  сравнение с другите места.
Уникалните качества на тази вода допринасят за:

ПРОЧИСТВАНЕ НА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ
ПОДОБРЯВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАНЕТО
ОВЛАДЯВАНЕ НА АПЕТИТА, ЗЛОУПОТРЕБАТА С КАФЕ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ
РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО
АЛКАЛИЗИРАНЕ НА ТЯЛОТО
РЕГУЛИРАНЕ НА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ
ЗАСИЛВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА
ЗАСИЛВАНЕ НА АУРАТА
УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА
УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОТЕНТНОСТТА
ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА
ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪНЯ
ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКИТЕ
ПОДОБРЯВАНЕ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА И КОСАТА
УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА НА ЗАПАЗВАНЕ НА СВЕЖЕСТТА НА ПЛОДОВЕТЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ
УВЕЛИЧАВАНЕ ЖИЗНЕНАТА СИЛА НА ГРАДИНСКИТЕ РАСТЕНИЯ
СЪЗДАВАНЕТО НА ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ НА ДЕКОРАТИВНИТЕ РИБИ
ГРИЖАТА ЗА ДОБРОТО ЗДРАВЕ И ЕНЕРГИЯТА НА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ