Тест за теб

ТЕСТ С ЧИСТА, ПЪЛНА С ЖИВОТ ВОДА

Бихме желели да дадем възможност на хора, чийто идеи и желание за живот и реализация са близки до нас, да опитат в продължение на 5-6 дни да изпробват какво е да имаш чиста и пълна с енергия вода в дома си или на работното място.

Правим го, защото смятаме, че знание, без действие е мъртво знание.
Научете повече за водата, опитайте и експериментирайте като пиете, готвите, поливате любимите си растения и я предлагате на домашните си любимци. Онези, с вкус към тестовете, нека да развихрят фантазията си. И нека заедно да направим една нова мрежа от активни хора, които сериозно търсят решения и се информират по въпросите на водата.

За повече инфорация, моля попълнете регистрационния формуляр и наш сътрудник ще се свърже с Вас в рамките на следващите два дни.

ТЕСТОВЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СОФИЯ, ПЛОВДИВ И ВИДИН СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. За другите градове желаещите следва да си предвидят разходи за куриер, или да се уговорят за получаване на системите от нас в гр. София.

Вашето име (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Вашият Email (задължително)

Град

Вашият адрес

captcha

Въведете кода от изображението:

Резултати от лабораторни тестове във Великобритания: Намалено съдържание на:  Хлор: 90% Желязо: 73% Мед: 87% Олово: 91% Никел: 83%, Амоняк: 54%, Арсен: 68%, Кадмий: 87%, Хром: 90%, Алуминий: 95%, Живак: 96%, Фосфор: 91%,
Регулираното равновесие алкална/кисела рН на водата е незаменима за опазване на здравето, защото съвременния начин на живот и хранене могат да доведат до вкиселяване на организма. Алкалната вода помага за възстановяване на равновесието и пази организма ни от болести. Бавното филтриране на гравитационната вода стимулира спираловидното движение, докато магнита със сила 1200 гауса намалява натрупването на седименти.