Представяне на водни системи

26ti nikken
Чистата изворна вода е сред най-важните условия за крепко здраве, енергия и красота. Но какво още ни е нужно, за да сме винаги активни, здрави и „в баланс“?

- Чиста Вода
- Свеж Въздух
- Здравословна Храна
- Меко Слънце
- Дълбок Сън

Най-добрите естествени „лекарства“. Някога хората са ги имали безплатно. Днес трябва да търсим специални био храни, да плащаме за бутилирана вода, да намерим свободно време за разходка на чист въздух сред природата…И обвиняваме съвременният начин на живот и технологиите, превзели ежедневието ни, за повишените стрес, умора, напрежение.

Напредъкът на технологиите, който ни „отне“ природата, може отново да я върне в живота ни. Сега имаме възможността да достигнем съвършен природен баланс чрез интегриране на иновативни технологии във всекидневни продукти, които да ни предоставят чиста изворна вода, планински въздух, по-добър и зареждащ сън, органични храни.

На „Представянето на водни системи“ ще научите как може всеки ден да имате на разположение структурирана и високо енергизирана вода. Ще получите възможност да я опитате! Ще можете да разгледате и получите информация за още много лесни здравословни решения – резултати от многогодишни изследвания и мъдростта на източните учения за здраве и енергия.

Заповядайте на 26ти октомври /събота/ от 16:30 в Зала 73 на ул. Княз Борис I 73

Програма
16:30 – 17:30 – Презентация
17:30 – 19:00 – Въпроси от публиката и демонстрации

Презентатори:

Ирис Артци – лектор и рефлексолотерапевт
Албена Чобанова – специалист по маркетинг, комуникации и личностно развитие