Водна мисия

ИСКАМЕ ВОДА, КОЯТО НИ ИЗПЪЛВА С ЖИВОТ ДА Е ДОСТЪПНА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО. И СЕ СТРЕМИМ ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ТАЗИ СВОЯ МЕЧТА КАТО :

 • информираме максимално за жизненоважните функции на водата в момента и качествата на различните видове води, които можем да намерим
 • предлагаме на търсещите наистина здравословна вода да изпробват възможностите на системи, които осигуряват и съхнаряват качествена вода
 • стремим се да приучаваме малки и големи да осигурят оптимални условия за тялото, ума и духа си, използвайки познанията за постигане на оптимален баланс на хидатация както вътре в клетките, така и в междуклетъчните пространства.

И правим това по етичен, забавен и достъпен за всеки начин, като се съобразяваме с личните му навици, възможности и нужди. Защото вярваме, че здравето е едно от най-големите богатства и не си струва да сме богати, ако така разрушаваме здравето на други същества и замърсяваме планетата си.

Нашата мисия е да удовлетворяваме все повече нарастващите нужди на хората от чиста и добре структурирана вода, както и да опазваме околната среда. За тази цел ние се стремим да предоставяме чиста и енергизирана вода, която да е достъпна за всеки един от нас, като освен качество на продуктите ние търсим и запазване на намаляващите природни ресурси. Нашата визия е да подобрим значително бъдещето и качеството, както на личния си така и на обществен начин на живот. Ние целим все повече хора да заживеят целесъобразно и да се включат в опазването на околната среда и планетата. Опазването на околната среда не е само привилегия на настоящето, но и на бъдещето. Заемайки се с това сега, човек осигурява по-добър живот не само за себе си, но и за своето поколение. Колкото повече хора са наясно с начините за опазване на планетата, толкова по-достижимо ще е то. В крайна сметка всички ние живеем на една планета и от нас зависи да я защитим.

  • ВОДАТА В ПРИРОДАТА

   Водата е неизменна част от живата природа и по своята същност представлява самия живот.

  • ВОДАТА В НАШИЯ ДОМ

   Да направим водата в нашия дом кристално чиста и полезна, както в природата.

  • ВОДА ЗА СЕМЕЙСТВОТО

   Водата за семейството – чиста и здравословна, като водата в прородата

  • ВОДАТА Е ЗДРАВЕ

   Водата е живот. Водата и човешкото здраве са неразривно свързани.